TACK FÖR ATT DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN ÅTER....

Mitt foto
Jaha, det här är jag. Är en tjej som föddes 1978 i Sverige. Bor med min sambo R och varannan helg med har vi hans 2 barn hos oss S och S. I en liten by vid namn De Weere.

2009-06-02

Smycken som jag har gjort

Gröna örhängen Grön/svart strakt halsband med långt hängsmycke
Grönt Nyckelring/plånboks smycke
Gult Nyckelrings smycke
Brun grönt Nyckelring/plånboks smycke
Tänkte att jag skulle sätta in ett par bilder på vissa saker som jag har gjort. Ja ja jag vet många är gröna. Men jag har en burk här hemma med andra färger oxå.
Att sitta och göra smycken, det är något som jag tycker är väldigt kul. Det blir mer och mer hela tiden. Nya ideer poppa upp hela tiden. Jag har i och för sig bara börjat men övning ger färdighet som man säger, så desto mer som jag gör desto mer lär jag mig.
Idag har jag gjort ännu mer. Jag har gjort ett armband, ett par örhängen och ytterligare 1 nyckelring/plånboks smycke. Jag är helt fast på detta, när jag börjar så är det så svårt att sluta, och tiden den bara rinner iväg, vilket är bra för då känns det som att R kommer hem fortare.
Örhängerna som jag har gjort är inte så speciellt speciella, för jag saknar materiual för att kunna göra dem ännu bättre. Men som sagt man måste börja någonstans.
Kram Villakullen

2 kommentarer:

mor i stugan sa...

De var ju jätte fina , håller man på mycket så kommer de fler ideer , och då tycker man att de första man gjorde var jätte fula, när man tänker tillbaka . Men så är det alltid när man börjar med något nytt.

Junibacken sa...

Vad dukigt du är syrran...skit snygga ju!!! Ja jag kan tänka mig att man få en massa ider hela tiden...kul att du hittar någon som du tycker är kul!!!
Många kramar


KOTTEN

Moster pussar Kotten

Mosters Pajas

Världens godaste charmtroll