TACK FÖR ATT DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN ÅTER....

Mitt foto
Jaha, det här är jag. Är en tjej som föddes 1978 i Sverige. Bor med min sambo R och varannan helg med har vi hans 2 barn hos oss S och S. I en liten by vid namn De Weere.

2009-03-23

Jobbigt att säga hejdå

Jaha, ville bara skriva in att jag hade en otroligt trevlig tid i Sverige när vi var där.

Det var jobbigt att säga hejdå till lille M när vi skulle åka hem för det tar nu ett tag innan jag se honom och den resterande familjen igen. Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle gråta, men det sket sig helt och hållet, det vet min syster för hon såg det.

Misstro mig inte nu att jag inte tyckte det var jobbigt att säga hejdå till alla andra för det var det ju givetvis oxå. Men man har liksom blivit van vid det nu efter 4 år, men det skär alltid till lite i hjärtat varje gång man åker hem (till landet där jag nu bor).

Men att säga hejdå till lille M var nog jobbigast eftersom det var första gången som jag träffade honom, och små barn förändras ju så otroligt snabbt.

Blev så snabbt förälskad i den lille killen M när jag såg honom, och jag pratar väldigt mycket om honom med människor här nere. Jag saknar honom helt enkelt. Titta bara på bilden ovan hur kan man inte sakna ett sånt charmtroll.

Kram Villakullen

1 kommentar:

Junibacken sa...

Hej syrran...ja jag förstå att det va jobbigt att säga hejdå. Man missar ju så mycket på bara en vecka. Nu har han lärt sig att vinka, det ser så sött ut!!!
Vilka fina bilder du lagt upp på honom, du få gärna skicka några till mig :-)
Pussar och kramar


KOTTEN

Moster pussar Kotten

Mosters Pajas

Världens godaste charmtroll