TACK FÖR ATT DU TITTADE IN OCH VÄLKOMMEN ÅTER....

Mitt foto
Jaha, det här är jag. Är en tjej som föddes 1978 i Sverige. Bor med min sambo R och varannan helg med har vi hans 2 barn hos oss S och S. I en liten by vid namn De Weere.

2009-02-22

Avslappningskurs

Hej på er!!!

För 2 veckor sen så började jag på en avslappnings kurs här, för ibland är jag så uppstressad, så jag tänkte att jag skulle färsöka lära mig att slappna av men hjälp av en kurs.

I början så var jag väldigt skeptisk att kommer det här verkligen att fungera, jag menar bara med att andas på ett annat sätt kommer det verkligen göra att man slappnar av lättare. Till min stora förvåning så funkade det faktiskt för mig.

Jag fastnade direkt för detta, tyckte det var VERKLIGEN interessant att göra. Så när allt var över så gick jag direkt in till stan och köpte mig en Yoga matta.

Så jag gör nu dessa övningar varje morgon, och jag blir så avslappnad att jag nästan sommnar, och när jag väl har sträckt på mig efterråt så blir jag så pigg. Vilket jag normalt inte är, det vet ni som känner mig.

När jag är klar med dessa övningar så känner jag verkligen skillnaden i kroppen, det är så skönt att bli så pigg, och mina händer dem blir alldes varma, och det är dem normalt inte, dem brukar vara som isbitar. Första gången när jag hade gjort detta så sa jag till R min sambo att händerna blev varma på mig och att det känndes skönt och lite konstigt eftersom dem normalt inte är det.

Detta är absolut något som jag ska fortsätta med. När denna kursen är klar kanske man ska fundera på att börja med Yoga. För det är något som jag oxå är lite nyfiken på. Vem vet kanske det blir nästa kurs.

Kram villakullen

2 kommentarer:

Junibacken sa...

Vad kul att det funkar...det låter verkligen spännade,du kan väl ha en kurs med mig när du kommer upp....jag vill med lära mig!!
Vilken fin låt du har här på din sida!Inte för att jag fattar ett skit om vad han sjunger, men det låter väldigt vackert :-)

mor i stugan sa...

Hej Gumman !

Det var roligt att kursen funkade , jag som känner dig så väl , tycker det ska bli spännande och se om jag får hem en ny renoverad tjej. Kämpa på. Kramizar


KOTTEN

Moster pussar Kotten

Mosters Pajas

Världens godaste charmtroll